Σαντιάγο, Χιλή: Επίθεση με βόμβα θορύβου σε εκκλησιά της αστυνομίας από την Αναρχική ομάδα των Αντιπατριωτικών Αιρετικών (FAI / FRI)

34

Κινητοποιώντας την αντιεξουσιαστική μας δύναμη με συγκεκριμένες δράσεις εχθρικές προς την εξουσία, επιτεθήκαμε στην Ευαγγελική εκκλησία των carabinerosστη Χιλή (που βρίσκεται στο κέντρο του Σαντιάγο) με μία βόμβα θορύβου. Επιλέξαμε τη νύχτα της 19 Σεπτεμβρίου για τη δράση μας, δηλαδή τη μέρα που στη Χιλή το κράτος και οι μάζες των πολιτών γιορτάζουν τις εθνικές εορτές και αποδίδουν τιμή στις ένοπλες δυνάμεις και στην αστυνομία.

Η δράση μας είναι ένα σημάδι αποκήρυξης της εορταστικής ατμόσφαιρας του εθνικισμού και της αποξένωσης που προωθείται από το κράτος και την κοινωνική πλειοψηφία-λειτουργική για την εξουσία που οικειοθελώς την αποδέχεται.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στον σύντροφο JuanFlores και την συντρόφισσα Nataly Casanova,δύο χρόνια μετά τη σύλληψη τους, που κατηγορούνται για την εγκατάσταση εκρηκτικών μηχανισμών. Επίσης στέλνουμε χαιρετισμούς στους συντρόφους Jual Aliste, Marcel Villarroel, Freddy Fuentevilla και Natalia Collado. Θέλουμε η αλληλεγγύη μας να μετατραπεί σε φωτιά και εκρήξεις για τους συντρόφους Monica Caballero και Francisco Solar, τα φυλακισμένα συντρόφια της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς και την Αγγελική Σπυροπούλου στην Ελλάδα, τους συντρόφους NicolaGaiκαι AlfredoCospitoκαι τα συντρόφια που πρόσφατα συνελήφθησαν στην Ιταλία για τις επιθέσεις της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI).

Ενάντια στις εκκλησίες, τα έθνη,την καταστολή και τον κάθε μορφής έλεγχο των ζωών μας.
Ο εκκωφαντικός Θόρυβος μας είναι μια κραυγή για ελευθερία.

Αναρχική ομάδα των Αντιπατριωτικών Αιρετικών (FAI / FRI)

(Μετάφραση Traces of Fire)

(Κείμενο στα αγγλικά/ισπανικά: insurrectionnewsworldwide)

Αφήστε μια απάντηση