[Ιταλία] Κάλεσμα για διεθνή αλληλεγγύη στις 16 Νοεμβρίου – Δίκη Scripta Manent

(Λάβαμε 10/12/17)

Στις 16 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ., μπροστά στο δικαστήριο υψίστης ασφάλειας  του Τορίνο, θα διεξαχθεί η πρώτη ακρόαση της δίκης Scripta Manent και θα είναι μια μακρόχρονη περίπτωση, στην οποία δικάζονται 22 αναρχικοί σύντροφοι και επτά από αυτούς είναι ακόμα στη φυλακή.

Το κρατικό κατασταλτικό σύστημα κατηγορεί ένα μέρος του αναρχικού κινήματος για την επίθεση με τις πρακτικές: οι καταστροφικές άμεσες δράσεις κατά των δομών και των ανθρώπων τους, η υλοποίηση τους, η δημοσίευση αναρχικών εντύπων και η υποστήριξη σε επαναστατικούς κρατούμενους.

Το θεώρημα του εισαγγελέα Sparagna είναι ότι οι κατηγορούμενοι σύντροφοι είναι απομονωμένοι και απομακρυσμένοι από το αναρχικό πλαίσιο.

Πρόκειται για μια ολοφάνερη προσπάθεια να διαμορφωθεί και να περιοριστεί η αναρχία σε ορισμένα περιφραγμένα περιβόλια, νόμιμα και επεξηγηματικά.

Κατεδαφίζουμε την προσπάθεια απομόνωσης των συντρόφων και επιβεβαιώνουμε ότι οι πρακτικές και οι θέσεις που τους κατηγορούν αποτελούν την κληρονομιά όλων των αναρχικών και επαναστατών και επαναβεβαιώνουμε την εγγύτητα και την αλληλεγγύη μας με τους κατηγορούμενους.

Καλούμε στην συγκέντρωση την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. μπροστά από το δικαστήριο ασφαλείας της φυλακής «le Vallette» του Τορίνου και επαναφέρουμε την έκκληση για διεθνή αλληλεγγύη με όλους τους αναρχικούς, φυλακισμένους · σε οποιοδήποτε σημείο και σύμφωνα με τους τρόπους που κάθε άτομο θεωρεί πιο ενδεδειγμένο.

(Πηγή :  Croce Nera Anarchica autistici.org)

(Μετάφραση Traces of Fire)

Αφήστε μια απάντηση