Αμβούργο, Γερμανία: Φωτιά στη αστυνομία!

Στις 17 Μαρτίου, βάλαμε φωτιά σε δυο περιπολικά στο Αμβούργο. Ακριβώς δίπλα από το σπίτι του δημάρχου Olaf Scholze κάψαμε το όχημα των φρουρών του στην Schmarjestraße. Στην Hindenburgstraße μπροστά από το τμήμα του αστυνομικού συνδικάτου (GdP) και ακριβώς μπροστά από την αστυνομία, πυρπολήθηκε ένα βαν της GdP.

Το αστυνομικό συνδικάτο και ο εθνικός τους πρόεδρος Kirsch εξαπολύουν απειλές μετά τα επεισόδια στο Αμβούργο στις 21.12.2013 όπως  ” Την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσουμε ελεύθερους σκοπευτές!” Μια προειδοποίηση για την κλιμάκωση στο Αμβούργο όσο αφορά τις συγκρούσεις στη Γένοβα και την δολοφονία του Carlo Giuliani, δημοσιεύτηκε με παρόμοιο τρόπο από την Συνομοσποδία τη Γερμανικής αστυνομίας. Είναι απόλυτα σαφές ότι σε περίπτωση που χάσουν τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής G20 θα υπάρξουν νεκροί διαδηλωτές. Τα καθημερινά θύματα των μπάτσων αποτελούν “απαραίτητη απώλεια” για την ομαλότητα του συστήματος.

Το αστυνομικό συνδικάτο συνεργάζεται με την Γερμανική αστυνομική δύναμη ως πολιτική πλευρά των μπάτσων. Παροτρύνουν σε αυστηρές κυρώσεις σχετικά με την “σωματική” επίθεση σε αστυνομικούς. Για παράδειγμα, η παράγραφος 114  προτείνει ότι οι επιθέσεις θα πρέπει να τιμωρούνται σε κάθε περίπτωση πιο εύκολα και πιο σοβαρά  με προφυλάκιση. Δεν χρειάζεται καν να υπάρξει σωματικός τραυματισμός. Και αν αυτός που επιτίθεται κρατάει πάνω του κάποιου είδους όπλου χωρίς να το χρησιμοποιεί ή να έχει την πρόθεση να το χρησιμοποιήσει, η τιμωρία αυξάνεται. Η προηγούμενη παράγραφο της νομοθεσίας ήταν ήδη αυστηρή από το 2011. Αλλά, σε αντίθεση με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο κοινό, οι επιθέσεις σε αστυνομικούς στην πραγματικότητα έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και ποινικοί δικηγόροι έχουν δηλώσει ότι σοβαρές βλάβες που οδηγούν τους αστυνομικούς σε ανικανότητα στην Γερμανία είναι εξαιρετικά σπάνιες. Μα τι ατυχία! Έτσι λοιπόν, είναι προφανές ποιους ακριβώς ευνοούν οι νόμοι.

Το αστυνομικό συνδικάτο έχει πλέον ένα λιγότερο περιπολικό το οποίο θα παρέχει καφέ στους μπάτσους κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής. Επίσης έχει πλέον ένα λιγότερο βαν το οποίο θα μπορούσε να μπει στο δρόμο μας ή θα περιπολούσε τις γειτονιές μας. Αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό, αλλά μπορεί να επαναληφθεί ανά πάσα στιγμή από όποιον ενδιαφερθεί να το επαναλάβει. Α καταστρέψουμε ό,τι μας καταπιέζει. δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα!

Δεν ξεχνάμε τον Ian Tomlinson, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στη σύνοδο κορυφής G20 στο Λονδίνο μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο έδαφος από τους μπάτσους χωρίς να προσπαθήσουν καν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Δεν ξεχνάμε τον Carlo Giuliani, που πυροβόλησαν οι μπάτσοι κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής G7 το 2001 στην Γένοβα. Δεν ξεχνάμε όλους όσους δολοφονήθηκαν από μπάτσους και τα ονόματα τους παραμένουν άγνωστα.

Πριν από τη σύνοδο, κατά τη διάρκεια της συνόδου και μετά τη σύνοδο:

Ενάντια στο κράτος, καπιταλισμό και σε κάθε εξουσία!

(Πηγή:  Linksunten Indymedia)

(Μετάφραση Traces of Fire)

Αφήστε μια απάντηση