Οαχάκα, Μεξικό: Βομβιστικές επιθέσεις στη μνήμη του Σεμπαστιάν

santander-artefacto

prodecon-artefacto

Στις 11 Δεκέμβρη 2013 ο αναρχικός σύντροφος Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός σεκιουριτά, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας τραπεζικού υποκαταστήματος στη Χιλή.

Σήμερα αποφασίσαμε να επιτεθούμε με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Santander και στα γραφεία της Prodecon (κρατικός θεσμός συνηγόρου του φορολογούμενου που υπάγεται στο υπουργείο οικονομικών) στην πόλη της Οαχάκα.

Τρία χρόνια από τότε, μνημονεύουμε τον Σεμπαστιάν όχι για να τον ανακυρήξουμε σε μάρτυρα, ούτε για να θυματοποιήσουμε τον θάνατό του, αλλά για να δικαιώσουμε κι αυτή και κάθε ιλεγκαλιστική και παράνομη δράση που συνέβη, που συμβαίνει και που πρόκειται να συμβεί στα πλαίσια αυτού του πολέμου.

Υπογραμμίζουμε πως η Ταξιαρχία Άμεσης Δράσης Μπρούνο Φιλίππι (B.A.I.B.F.) δεν έχει καμία σχέση με τον συρφετό των ψευδοαναρχικών της αριστεράς που βρίσκονται στο έλεος και υπερασπίζονται τα συμφέροντα κοινωνικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων, μιας και επιλέγουμε την ανταγωνιστική κι άτυπη ατομική συγγενικότητα και την ολοκληρωτική καταστροφή αυτής της κοινωνίας φυλακής κι όλων των δομών της.

Αναλαμβάνουμε τη συνενοχή μας με όλα τα φυγόδικα συντρόφια κι όσες/ους συνωμοτούν κι εφορμούν εκ της παρανομίας. Αντίστοιχα, ας είναι αυτή η ενέργεια μια αδερφική αγκαλιά για όλες/ους όσες/ους είναι σε αιχμαλωσία στους θεσμούς εγκλεισμού κάθε γαμημένου κράτους.

Ταξιαρχία Άμεσης Δράσης Μπρούνο Φιλίππι

(Πηγή : contrainfo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *