Αθήνα, Ζωγράφου: Ανάληψη ευθύνης

145

(Λάβαμε 11/12/16)

Τα ξημερώματα της 30ης Νοέμβρη επιτεθήκαμε με σφυριά και φωτιά στα γραφεία της εταιρίας σεκιούριτι S.C.S στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Ζωγράφου.
Οι ιδιωτικές εταιρίες σεκιούριτι παίζουν το ρόλο της παρά-αστυνομίας, κερδίζουν χρήματα πουλώντας φόβο, προμοτάρουν την ρουφιανιά και συνεργάζονται στενά με την αστυνομία.
Για αυτούς τους λόγους, και όχι μόνο, δεν ήταν δύσκολο για εμάς να επιλέξουμε τον συγκεκριμένο στόχο. Επίσης, με τη δράση αυτή αποδείξαμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι άχρηστη και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι μια φαντασίωση καθώς δεν είναι ικανή να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό. Κανένα ανθρώπινο ή τεχνητό μέσω παρακολούθησης  δεν μπορεί να σταματήσει αυτούς που έχουν την θέληση να επιτεθούν στο υπάρχον.
Με αυτή τη δράση θέλουμε να στηρίξουμε το κάλεσμα ενάντια στην σύνοδο κορυφής G-20 που θα λάβει χώρα στο Αμβούργο στις 7 και 8 του Ιούλη το 2017.
Οι 7 και 8 Ιούλη όπως και οι προηγούμενοι μήνες μπορούν να γίνουν σημείο συνάντησης μεταξύ συντρόφων, απ’ όλο το κόσμο, και την ίδια στιγμή να αποτελέσουν την αφετηρία για μια καμπάνια που θα συμβάλλει στην όξυνση των εντάσεων και να δημιουργηθούν νέα μέτωπα συγκρούσεων χωρίς όρια όπως ο χρόνος ή τα σύνορα. Εμείς θα διάλέξουμε το πως το πότε και το που χωρίς να περιμένουμε τίποτα και κανέναν. Πιστέυουμε πως είναι μια καλή ευκαιρία να προβάλουμε, μέσω των συγκρούσεων, τις πρακτικές μας τον λόγο μας, απαξιώντας τους αριστερούς και τους φιλήσυχους πολίτες  οι οποίοι για μια ακόμα φορά θα στήσουν το γνωστό πανηγύρι τους και θα μετατρέψουν την κινητοποίηση σε μια δημοκρατική και ειρηνική φιέστα.
Θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν στηρίζουμε το κάλεσμα επειδή επιδιώκουμε έναν “καλύτερο κόσμο”, μια δίκαιη κυβέρνηση, πιο ανθρώπινους νόμους ή ένα καλύτερο κράτος. Όλες οι ρεφορμιστικές και φιλανθρωπικοχριστιανικές αξίες να πάνε στο διάολο!
Στηρίζουμε το κάλεσμα επειδή πιστεύουμε ότι μέσα από την ανταλλαγή συναισθημάτων, στιγμών και εμπειριών μεταξύ συντρόφων, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά μέρη της γης και βιώνουν διαφορετικές καταστάσεις, μπορούμε να φτιάξουμε τις συνθήκες που δεν θα μας βάλουν σε μια συνεχή αναμονή για σύγκρουση.

Η στάση μας δεν ήταν και ούτε θα είναι αμυντική!

Πόλεμος με όλα τα μέσα!

Έχουμε πόλεμο με το υπάρχον ΣΑΣ!

αντικοινωνικοί εμπρηστές

Αφήστε μια απάντηση