Σαντιάγο: Βόμβα θορύβου σε εγκαταστάσεις που στεγάζουν ηλεκτρομαγνητική κεραία κινητής τηλεφωνίας

we-will-win-elf-earth-liberation-front

«Το μέλλον του Μετώπου Απελευθέρωσης Ζώων εξαρτάται εν πολλοίς από τον αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που παγκοσμίως προβληματίζονται για την καταστροφή της ζωής. Μόλις η ιδεολογία του Μετώπου Απελευθέρωσης Γης γίνει κατανοητή, οποιοσδήποτε είναι πραγματικά προβληματισμένος σχετικά με την καταστροφή της ζωής θα έπρεπε να νιώσει την ανάγκη είτε να υποστηρίξει και/ή να γίνει μέλος της οργάνωσης.»
Ανάβοντας τη φλόγα της Επαναστατικής Οικολογίας [απόσπασμα του NAELFPO]

Τη νύχτα της Τετάρτης 19 Οκτώβρη επιτεθήκαμε με μια βόμβα θορύβου στις εγκαταστάσεις ενός ιδιωτικού κτηρίου που στεγάζει μια μεγάλη κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Σαντιάγο της Χιλής.

Η εγκατασταση αυτής της ηλεκτρομαγνητικής κεραίας έβλαψε δίχως αμφιβολία το σπάνιο φυσικό περιβάλλον που υπάρχει στον εν λόγω κατοικημένο τομέα. Η βιοποικιλότητα που υπήρχε πριν ή συνεχίζει να υπάρχει σε αυτή την περιοχή της πόλης έχει επηρεαστεί, με αποτέλεσμα να προκληθούν μη αναστρέψιμες αλλαγές στο βαθμό που ενεπλάκη η πρόοδος. Σαν αυτή την περίπτωση υπάρχουν ένα σωρό παρόμοιες. Η Γη καταστρέφεται, ήπια ή σε μεγάλη κλίμακα, αντιμετωπίζεται ως ύλη προς κατανάλωση και χρησιμοποιείται σε εγκληματικές εκφυλιστικές διαδικασίες των καπιταλιστικών πλάνων-συμφερόντων.

Γι’ αυτό επιτεθήκαμε σε αυτές τις εγκαταστάσεις, σε εκδίκηση για την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, των ζώων και της Γης. Η βόμβα θορύβου που τοποθετήσαμε συνοδευόταν από το παρακάτω μήνυμα: «Στεγάζετε μια εγκατάσταση θανάτου, γι’ αυτό και οι επιθέσεις θα συνεχιστούν».

Με αυτή τη χειρονομία χαιρετίζουμε τους διάφορους πυρήνες δράσης του Μετώπου Απελευθέρωσης Ζώων και του Μετώπου Απελευθέρωσης Γης με τους οποίους πραγματοποιήσαμε μια μικρή καμπάνια επιθέσεων τον μήνα που πέρασε. Αυτή η μικρή δράση είναι επίσης η συνεισφορά μας στο κάλεσμα αλληλεγγύης ενόψει της δίκης για την υπόθεση PDI, δύναμη σε όλες/ους τις κρατούμενες/ους, στοργή για την συντρόφισσα Νατάλια Κογιάδο. Μνήμη για τον Πελάο Άνγκρυ.

Αλληλεγγύη στις/ους μαχόμενες/ους αιχμάλωτες/ους!

Να εξαπλώσουμε την επίθεση προς υπεράσπιση της Γης!

Μέτωπο Απελευθέρωσης Γης

(Πηγή : Σαντιcontrainfo)

Αφήστε μια απάντηση