Μαδρίτη, Ισπανία: Επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας Bankia ως ένδειξη αλληλεγγύης στη συντρόφισσα που καταδικάστηκε για τη ληστεία τράπεζας στην Γερμανία

Τη νύχτα της 7ης Ιουνίου, τοποθετήσαμε έναν εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό σε ένα κατάστημα της Bankia που βρίσκεται στην συνοικία Mirasierra της Μαδρίτης, διαταράσσοντας την ηρεμία των ανθρώπων της ανώτερης μεσαίας τάξης που διαμένουν εκεί. Αυτή η αστική περιοχή κατοικείται από σαλέ και αρχοντικά που προστατεύονται από CCTV (κλειστό κύκλωμα καμερών)  και ιδιωτική ασφάλεια, μακριά από τη μιζέρια που ενισχύει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της.

Η ενέργεια αυτή έγινε αφού ακούσαμε για την καταδίκη της συντρόφου μας για τις απαλλοτριώσεις στην Γερμανία, και της στέλνουμε όλη τη ζεστασιά της φωτιάς μας.
Επίσης η δράση μας έγινε στα πλαίσια του καλέσματος ενάντια στη σύνοδο κορυφής G20 στο Αμβούργο.

Απόψε η οργή και η αηδία μας ξέσπασε πέρα από την  ανικανότητα της καθημερινής ζωής, προσπαθώντας να ξεφύγουμε από τη παθητικότητα και να δώσουμε πίσω μέρος της βίας στην οποία ζούμε. Βαρεθήκαμε την άνεση της προγραμματισμένης ζωής και της πολιτικής δραστηριότητας, η οποία επίσης προγραμματίζεται. Με αυτή τη πράξη θέλουμε να αγκαλιάσουμε τους πεσόντες δράσεων και όσους αγωνίζονται μέχρι θανάτου. Ενάντια σε όλα όσα μας κρατάνε παθητικούς.

Ας γίνει η αλληλεγγύη κάτι παραπάνω από γραμμένες λέξεις. Για την Αναρχία!

(Πηγή : insurrectionnewsworldwide.com)

(Μετάφραση Traces of Fire)

Αφήστε μια απάντηση