ΗΠΑ: Σπάσιμο υποκαταστήματος των Starbucks στο Ντένβερ

Τη νύχτα της Δευτέρας 24 Οκτώβρη επιτεθήκαμε σε υποκατάστημα των Starbucks στη λεωφόρο Κόλφαξ στο Ντένβερ του Κολοράντο, επειδή χρησιμοποιούν τη σκλαβιά στις φυλακές για να τα κονομάνε. Σπάσαμε σχεδόν όλα τα παράθυρα και τις γυάλινες πόρτες, συμπεριλαμβανομένου του παραθύρου που εξυπηρετεί τους εποχούμενους, μουτζουρώνοντας και την πινακίδα με το μενού, ενώ στους τοίχους του κτηρίου γράφτηκαν τα συνθήματα «Απεργία στις φυλακές» και «Τέρμα στη σκλαβιά στη φυλακή».

Πραγματοποιήσαμε αυτή τη δράση σε αλληλεγγύη σε όλους όσους ενώ βρίσκονται αιχμάλωτοι σε φυλακές και κρατητήρια μάχονται με τόση αγριότητα και θάρρος στο πλαίσιο της εν εξελίξει απεργίας στις φυλακές που ξεκίνησε στις 9 Σεπτέμβρη. Η αντίσταση και το σθένος σας μας φαίνονται θαυμάσια κι αποτελούν πηγή έμπνευσης, κι έτσι ελπίζουμε αυτή η δράση να σας εμπνεύσει κι εσάς για να συνεχίσετε να αντιστέκεστε και να αναλαμβάνετε δράση εντός των τειχών.

Μια φλόγα έχει ανάψει και τώρα συνειδητοποιούμε τη συλλογική μας δύναμη. Η φωτιά εξαπλώνεται, η αντίστασή μας θεριεύει κι εξαπλώνεται κάθε μέρα. Ας συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε αυτή τη φωτιά μέχρι να κάψει συθέμελα όλες τις φυλακές και πέρα για πέρα αυτή την κοινωνία που οικοδομείται πάνω σε συστήματα εκμετάλευσης και κυριαρχίας.

Ζήτω η απεργία!

Νίκη στους εξεγερμένους κρατουμένους!

Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση!

Με στοργή κι αλληλεγγύη – κάποιοι αναρχικοί στο Ντένβερ

smash

Υγ. Το επόμενο πρωί μάθαμε πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα των Starbucks παρέμεινε κλειστό για μια μέρα λόγω των δράσεών μας. Να σημειωθεί πως εκτός από μια πινακίδα που είχαν τοποθετήσει μπροστά στο κατάστημα απολογούμενοι για το κλείσιμο, είχαν επίσης επιχειρήσει να καλύψουν το σύνθημα «Τέρμα στη σκλαβιά στη φυλακή” με ένα μεγάλο πανί… Γαμήστε τα Starbucks!

πηγή: It’s Going Down

(Πηγή : contrainfo)

Αφήστε μια απάντηση