Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό οχημάτων Δήμου Ζωγράφου

zografou

Ένα σύστημα ελέγχου που διαιωνίζεται με τη βία, από την πιο ορατή (στρατός, αστυνομία, φυλακή, …), μέχρι τις πιο ύπουλες και εσωτερικευμένες της μορφές όπως η αποδοχή και η αναπαραγωγή ρόλων και αξιών της εξουσίας. Μία καθημερινή καταπίεση που μας αποτρέπει να υπερβούμε κάποια όρια επιβάλλοντας μας φόβο και ότι επιτάσσει η ηθική. Υψωμένα τείχη και κάγκελα γύρω από τα ίδια μας τα πάθη. Αυτά τα ζούμε καθημερινά. Όμως το ακούραστο πάθος για τη λευτεριά, μας οδηγεί να διαταράσσουμε έστω και για λίγο τη νοσηρή αυτή κανονικότητα επιλέγοντας τη σύγκρουση σε μία από τις πολλές παραλλαγές της.

Ερχόμαστε κοντά με άλλα άτομα στον τρόπο που τα στηρίζουμε και τα ποθούμε μέσα στην καθημερινότητα αντί να τρέχουμε πίσω από ανάγκες και εξαρτήσεις. Στον τρόπο που χτίζουμε σχέσεις με ειλικρίνεια χωρίς να είμαστε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό που λέμε. Ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας ανοίγοντας μονοπάτια χωρίς προκαθορισμένο προορισμό, και ελεύθερα διαλέγουμε συνοδοιπόρους για κάθε στάδιο της μάχης και κάθε διαδρομή, σε μια εξέλιξη ατομική άλλα και συλλογική.

Αντιμέτωποι λοιπόν με την κυριαρχία επιλέγουμε την άγρια εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Κάποιες φορές θα μοιραστούμε κάποιες απολαύσεις, όμως οι περισσότερες επιθυμίες και προσδοκίες πηγάζουν από μέσα μας και για αυτό διακινδυνεύουμε για να τις δούμε εκπληρωμένες.

Στις 2 Σεπτέμβρη τα ξημερώματα χτυπήσαμε το Δήμο Ζωγράφου βάζοντας φωτιά σε όλα τα οχήματα στο παρκινγκ τους. Όχι για να αλλάξουμε τον τρόπο που διαχειρίζονται τα πράγματα, γιατί δεν κάνουμε κάποιου είδους διάλογο μαζί τους. Αγριεμένα εκφράζουμε αποτροπιασμό για αυτή και κάθε άλλη μορφή της κυριαρχίας. Αγριεμένα εκφράζουμε αγάπη για τη λευτεριά και για όσους είναι συνοδοιπόροι μας κάθε φορά.

Δύναμη σε όλα τα συντρόφια στη φυλακή και την παρανομία
Για την εξάπλωση της σύγκρουσης ενάντια στο υπάρχον

Για την αναρχία!

στα ισπανικά

(Πηγή : contrainfo

Αφήστε μια απάντηση