Βερολίνο : Μαύρος Ιούλης – Επίθεση με φωτιά και πέτρες κατά του Spittelmarkt

berlin2

Είμαστε εξοργισμένοι με την εκκένωση του Kadterschmiede. Χαιρόμαστε πολύ με το κάλεσμα για έναν Μαύρο Ιούλη. Έχουμε πλέον χώρο για αυτά τα συναισθήματα και έτσι κάναμε μια μικρή συνεισφορά στο κάλεσμα αυτό τη νύχτα της Κυριακής 10/07/2016 στο Spittelmarkt στο κέντρο του Βερολίνου.

Κάναμε εμπρηστικές επιθέσεις ενάντια σε δυο αυτοκίνητα πολυτελείας πίσω απο το γραφείο του υπουργείου εξωτερικών και άλλο ένα στο Kurstrasse. Την ίδια στιγμή, σαν έκφραση της απόρριψης μας για τη καπιταλιστική αυτή πόλη, ληστέψαμε τη λάμψη από τις πομπώδεις βιτρίνες του ισογείου του “Spittelmarkt House” με μπογιά με πέτρες. Η απειλές εκκένωσης από τις αρχές συνεχίζονται και έτσι και μεις θα συνεχίσουμε την άμβλυνση των δράσεων μας μέχρι να σταματήσει η εκκένωση της Μ99 στο Kreuzberg και να απομακρυνθούν οι μπάτσοι και οι σεκιουριτάδες απο την Rigaer.

Στέλνουμε τους φλογερούς χαιρετισμούς μας στις φυλακές: σε δύο ανθρώπους που κρατούνται από τη πορεία του Σαββάτου και στους αναρχικούς που συνελήφθησαν σε σύνδεση με μια δράση απαλλοτρίωσης στο Aachen και τώρα περιμένουν να δικαστούν.

Πολλή δύναμη και σθένος! Λευτεριά σε όλους!

FreundInnen der gepflegten Grillrunde

Αφήστε μια απάντηση