Ιταλία: Απελευθέρωση σκυλιών από εκτροφείο στην Περούτζια

Italy_July2016

Τη νύχτα της 6ης Ιούλη 2016, στην επαρχία της Περούτζια, επισκεφτήκαμε ένα πασίγνωστο κουμάσι που δυστυχώς τα κονομάει εδώ και χρόνια από δέρματα εκατοντάδων ανυπεράσπιστων πλασμάτων, όπως πάντοτε συμβαίνει με τη συνενοχή της ομερτά διαφόρων ατόμων και με την εύνοια εκείνων που ξέρουν μα δεν κάνουνε τίποτα.

Με το που φτάσαμε, αντικρίσαμε μια μικρή δομή γεμάτη, τιγκαρισμένη, με κλουβιά. Σε κάθε κλουβί υπήρχε κι από μία έγκυος σκύλα ή μία λεχώνα μαζί με τα κουτάβια της.

Κλουβιά ένα επί ένα, με το δάπεδό τους φτιαγμένο από σίδερα ώστε να μη χρειάζεται καθαρισμό, αφού τα κόπρανα και τα ούρα πέφτουνε κατευθείαν στο έδαφος, σύστημα το οποίο δυστυχώς επιφέρει έλκη και πληγές στις πατούσες των σκυλιών, οι οποίες τους προκαλούν τρομερούς πόνους.

Συνολικά 32 μικρόσωμα σκυλιά και 46 κουτάβια σε κολασμένες συνθήκες, άρρωστα, τραυματισμένα, αδύναμα και τρομοκρατημένα, που μένουν στο σκοτάδι και ποτέ δεν βγαίνουν απ’ αυτό το κολαστήριο, ποτέ δεν αγγίζουν το χορτάρι, ούτε παίζουν, ούτε καν περπατάνε. Κατάσταση καταδικασμένων σε θάνατο κρατουμένων σε πτέρυγα θανατοποινιτών.

Η μυρωδιά μες στο δωμάτιο ήταν αφόρητη και το θέαμα αυτών των πλασμάτων σού πλάκωνε την ψυχή.

Κι όλα αυτά στ’ όνομα μιας καταραμένης μπίζνας με την οποία αυτός ο μπάσταρδος βασανιστής πλουτίζει, πουλώντας κουτάβια σε ανεγκέφαλα άτομα που, μες στην ιδιοτέλειά τους, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μάθουν από πού προέρχεται το κουτάβι που αγοράζουν.

Οι κάμερες παρακολούθησης και τα συστήματα συναγερμού τον έκαναν να κοιμάται ήσυχος, αλλά για μας δεν ήτανε πρόβλημα· μετά την απενεργοποίηση όλων των συστημάτων ασφαλείας μπήκαμε, ανοίξαμε τα κλουβιά, πήραμε όλα τα σκυλιά που βρίσκονταν εκεί μέσα και την κάναμε.

Πριν φύγουμε, αχρηστεύσαμε εντελώς το μέρος για να μην το γεμίσει πάλι με φουκαριάρικα αθώα θύματα, καταστρέψαμε όλα τα κλουβιά, νοθεύσαμε το σύστημα νερού και μετά βάλαμε σε ολόκληρη τη δομή φωτιά.

Άψυχε μπάσταρδε βασανιστή, έχε πάντα κατά νου ένα πράγμα: φτηνά την έβγαλες αυτήν τη φορά, αλλά αν ξαναβάλεις μπρος αυτή την καταραμένη μπίζνα, την επόμενη φορά θα έρθουμε για σένα!

A.L.F.

Μετάφραση: Contra Info

Αφήστε μια απάντηση